Förberedelser

Hallå! Dagen har bestått utav nyårsplanering, solning och fixa naglarna samt duscha, göra hårinpackning + ansiktsmask. Kan inte påstå att jag är 100% nöjd med naglarna. Kvalitén var verkligen inte den bästa och jag har inget tålamod överhuvudtaget. Nu sitter dom iallafall där dom ska och jag ska njuta utav lite One Tree Hill och After Eight. Puss så länge!
 
 

Lip Tease Mug In Gold

Ääälskar dessa muggar! Ni hittar dom här!

BB/Maybe It's Maybelline

Köpte hem en BB cream eftersom att min foundation börjar bli för mörk (ja, det är slutet av December vad förväntar man sig, haha) Så ett tips är att köpa en creme med lite styrka i sig för att blanda ut! Denna är köpt på H&M för cirka 100 kr.

Cozy

 
 
Tar det lugnt hemma och laddar upp inför nyår. Kan behövas ibland! Sitter invirad i en filt i köket och spelar Sims 3. Jag har verkligen mina sims-stunder. Nu håller jag på med min familj som givetvis heter Malin och Channing Tatum. Haha!

Nyårsblåsan

Dåliga bilder men det hann bli mörkt innan tog korten!
 
Eftersom att toppen från Nelly inte hann komma och eftersom att jag inte hittade något varken i stan i Falun eller i Borlänge så hittade jag en superfin klänning som en tjej här i Falun faktiskt sålde (den passade inte på henne) Träffade henne idag och den blev min för 300 spänn. Nu är mitt nyår räddat. Klänningen är ursprungligen även den från Nelly. Är mer än nöjd.

Spring By H&M


we had the right love at the wrong time


Byxor,Dr Denim Skor,Åhléns Tröja,Gina Jacka,H&M Handskar,H&M Halsduk,H&M Klocka,Regal Armband,Cocoo.
 

Nya leksaker

Snuskiga händer och naglar, aja :)
 
Hallå! Blev ingenting på kupolen så ska köpa en jättefin klänning utav en tjej i morgon istället! Får hoppas att den passar men jag brukar ha storlek S så det ska nog funka. Efter kupolen så drog jag och Sanna till Lugnet där det är cup så vi kollade på Dannes match. Efter det åkte vi hem och nu har jag lekt med mina nya leksaker lol. Har hunnit köpt en fjärrutlösare (som är som en dosa där man tar kort, mycket lättare att fokusera osv utan en självutlösare som alltid krånglar!) Den kostade lite över 800 kr så det är ju inga skit grejer. Är alltså ägare utav både ett stativ och en fjärrutlösare så nu blir det förmodligen mycket bättre bilder här på bloggen!
 

jumpers

Mysiga, stora tröjor kan man inte få nog utav såhär på vintern. Är riktigt sugen på den svara "Fuck" (med chanel trycket) matcha den med en päls och du får en sjukt snygg outfit. ja, jag måste invistera i en päls (fejk givetvis) till våren! Om ni undrar vart tröjorna är ifrån så får ni fråga. Lovar att svara direkt i kommentarsfältet!

Honey, I'm off to the gym

God förmiddag mina fina!♥ Startade morgonen med en god latte och nu tänkte jag dra på mig mina träningskläder och inviga tröjan samt skorna. Mamma skulle gymma idag så hänger med henne. Inga undantag här inte! Efter det blir det som sagt Borlänge för att införskaffa en plan B till nyår. Wish me luck, lol! 

Lingerie

Är världens sämsta på att shoppa på reor så köpte bara saker som inte var på rea. Det här kommer iallafall från H&M.

Tänker på dig

 

Saknaden är värst. Saknaden av att ha dina armar omkring mig, ha benen slingrade om varandra och att höra dom tunga andetagen som du tog samtidigt som jag la örat mot ditt hjärta för att höra dina hjärtslag. Brukade dra upp din tröja för att skriva med fingrarna på din hud. ”Jag Älskar Dig” brukade jag skriva. Tydligt, så att du skulle veta och förstå. Jag saknar din närhet och jag saknar tryggheten som jag kände. Jag saknar när du tröstade mig så fort vi kollade på en sorglig film, eller när jag somnade med huvudet i ditt knä. Men mest av allt så saknar jag smsen som det står ”God morgon älskling” eller telefonsamtalen där du sa hur mycket du saknade mig. Förlåt, jag förstår inte. Jag kommer aldrig att förstå.


If You Don't Want To Wear A Dress On New Year's eve...

"Skulle du kunna lägga ut några fräcka toppar inför nyår? Behöver lite tips!:)"
Absolut! Har själv beställt en topp (tänkte skippa klänning i år..) från Nelly men vet inte om den hinner komma i tid så ska åka till grannstaden Borlänge och leta efter en plan B i panik. Här kommer mina 3 favoriter från Bik bok:
Direktlänkar: 1 2 3

Björn Axén/En Julklapp

 
På grund av brist på fantasi till bloggen så bjuder jag på ytterligare en julklapp. Detta är då en plattång rrån Bjrön Axén OBH Nordica. Jag älskar den! Man kan även göra fina lockar med den samt att den är ganska liten och smidig så det är toppen om man ska ta med den någonstans. Är jättenöjd!

Annandag

Hej på er! Ser att det är många som kikar in såhär efter jul vilket är kul. (hehe det rimmade) Men livet har kommit emellan och jag har haft två grymma dagar. På juldagen blev det lite festligheter med Sanna och Jenna, vi var lite överallt och kom inte hem förns klockan 10 på morgonen och då la vi oss i min säng och slockande direkt. Vaknade vid 16.00 och krigade till stan för att köpa allt onyttigt man kan tänka sig sedan drog vi hem och köpte pizza. Älskar att bo granne med en pizzeria vid tillfällen som dessa. Efter det kikade vi på film (Sunes somar, high school musical och bring it on, man kan säga att vi har en speciell filmsmak lol) Nu ska jag ner på rean med min lilla familj. Har förhoppningsvis all tid i världen till att blogga när jag kommer hem och härdanefter så lovar jag (på ett tag iallafall) Inga fler kaffebilder!
 

Reebok

 
Fick ett par fina träningskor i julklapp. Dom sitter perfekt och kommer trivas bra med dom på gymmet i fortsättningen! Personligen så tycker jag att det är ganska skrytsamt att lägga upp vad man fick i julklapp (typ folk som lägger upp bilder på pengar osv..) men några julklappar får ni väl se! 
Lägesupdate: Har gjort om lite i bloggen som ni kanske ser. Hope you like it även om det inte är så stora förändringar!

God Morgon/Juldagen

 
Mamma fick en mjölkskummare i julklapp utav mig och pappa. Helt klart en bra investering för nu kan jag dricka latte for free hela tiden! "God morgon" föresten nu ska jag äta gröt och vänta in Sanna för vi ska dricka latte, lol.

24/12-12

Insåg nu att jag totalt har glömt bort kameran över dagen. Fick bara dessa närbilder (outfitbilderna blev inte bra...)

Hoppas iallafall att ni har haft en fin dag! Jag märker att ju äldre man blir desto mindre exhalterad är man över julafton och när man var yngre så ville man ha en massa julklappar men just nu tycker jag att sällskapet + maten är roligast. Har iallafall ätit en massa julmat, druckit glögg och ätit skumtomtar så nu har jag paltkoma. Har även umgåtts med en del av släkten (ja, jag har kusiner i både Australien och i Argentina och övrig släkt bor i skåne, gävle och stockholm och ingen verkar ha lusten att pallra sig "hem". Tråkigt eftersom att man aldrig träffas, men vad ska man göra) och har även öppnat julklapparna, visar några stycken imorgon. Nu tänkte jag krypa ner i sängen och kika på One Tree Hill. Godnatt♥

God Jul

Ställer in ett tidsinställt inlägg. Hoppas ni får en underbar julafton med mat (hehe) julklappar, och en trevlig tid med släkt och familj. God Jul, kära ni!♥
 
 

Uppesittarkväll

Tyckte att det blev lite väl ytliga inägg och roligare än såhär är tyvärr inte min vardag. Haha!

Hallå! Idag så har det varit en lång dag, vaknade runt 9.00 (I'm a hard working women lol) åkte till mormor i Ockelbo och för att fira "lilla julafton" kom nyss hem och sitter här med en latte och kikar på Bingo lotto. Standard såhär dagen innan julafton. Eller vad säger ni? 

Lite julkänsla...


what goes around comes around

 
Det finns en butik här i Falun som heter "Flash" Har aldrig varit inne där pga att jag tycker att det är en "tantaffär"...haha, men när jag gick förbi affären  så såg jag den här fina tröjan (även den snarliknande Honky Dory) så gick in och testade storlek L eftrsom att jag vill ha den i Over size och den satt bra så jag slog till. Den kostade bara 399 kr. Väldigt budget eftersom att Hunky dory går på ca 1200-1300 kr. Fick även med ett fint halsband med citatet "what goes around comes around" Ska ha den här tröjan på julafton. Mysigt!
 

Q/A

Kan du inte visa din favorit smycken? :) Kram

Absolut! Här har du dom:

Jag har en fråga angående dina svarta Dr Denim jeans. Det är så att jag nyligen köpte ett par och dom färgar av sig något fruktansvärt.. Gjorde dina också det i början? eller kommer dom göra det hela tiden? :)

 Mina färgade av sig väldigt mycket i början, men efter några tvättar så slutade dem att göra det! Så släng in dem i tvätten haha:)

vad använder du för program när du gör dina collage? :)

Använder mig utav photoshop när jag gör collage osv. När jag redigerar bilder så använder jag mig utav photoshop!

Hej jag undrar vart du köpt ditt skal som ser ut som en plånbok nästan till din iphone? Kommer ihåg att du lagt upp ett inlägg tidigare men nu kan jag inte hitta det. Tacksam för svar! 
Din blogg är grym! :)

 Tack för komplimangen! Ja, det är nog svårt att hitta eftersom att min blogg blev hackad samt att inläggen togs bort, men plånkan med iphonehållaren kommer från Idiwa.se. En väldigt bra sida med bra service! HÄR har du en direktlänk till plånböckerna!

Vart du har du köpt den där rosa muggen? Kram!

Den är från IKEA! Kram!

 

 

 


Sweat

Tänkte visa upp en tränings tshirt som jag köpte för några dagar sen, Tänkte faktiskt ta en svart men eftersom att jag ville ha den lite oversize (storlek M) så fick det bli en rosa...Som vanligt, haha. Kostar bara 99 kr från Stadium så tips, tips om ni vill träna i något lite slappare än ett tight linne!

Lägesupdate

Hej på er! För att sammanfatta min kväll igår så drog vi iväg lite hastigt och lustigt på en gymnasiefest, fick komma in gratis så det var skönt! Var även nykter vilket var ännu skönare, lite småkul att se berusade människor ute när man är klar i skallen själv. Men skönast av allt var nog att vakna upp pigg och fräsch i morse! Idag har jag och Sanna handlat julklappar och hunnit tagit en latte på Waynes. Hann även köpa en tröja som jag tänkte ha på julafton (visar imorgon!) Nu har vi slagit in julklappar och skrivit rim. Vi ska alldeles strax kika på film och äta lite gott. Ja, det beskrev väl min Torsdag  och Fredag ganska bra!
Louise får skylla sig själv när hon är oseriös och hamnar på bloggen, hehe. På andra bilden ville killarna "vara med på ausens blogg" lol

Tio Röda Ting

Klicka på siffrorna för att komma till plaggen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Det har inte varit så mycket julinlägg här på bloggen men här får ni en liten julspecial om vad man kan ha på sig på julafton! Gillar nog mer tjocka, mysiga tröjor till jul så kommer nog satsa på något liknande som finns på bilderna! Favoriten är den Hunky Dory inspirerade tröjan med en stor stjärna på!
 

I love...

 
Fick frågan om vart den här body buttern ifrån och den kommer från märket "I love..." som finns i de flesta butiker tex Kicks, Åhléns osv, verkligen ett tips. Doftar hur gott som helst!

i wouldn't mind wearing this

Ni hittar allt från kollaget HÄR!

Wishbone

En ny favorit i smyckesväg♥
Make a wish... and put on your necklace. each time you put on your necklace, remind yourself of your wish. the more you believe, the closer you'll be... peace and trust.

Baseballjacka

Det sista i paketet från nelly var den här baseballjackan. De "beiga" i jackan glittrar/skimmrar lite. Superfint!

new nail polish

Fick även hem ett fint, glittrigt nagellack som blir fint till nyår från Nelly

December Wishlist


Dr Denim

 
I paketet från Nelly låg bland annat ett par jeans (eller jeggings som det heter...) från Dr Denim och det blir mitt tredje par från det märket. De är så otroligt bekväma och jag är ganska bekväm av mig speciellt när det kommer till byxor. Försökte miig på ett par ganska (dock ser dom ljusare ut här på bild) för lite förändring, annars så ligger mina svarta jeans varmt om hjärtat. Svarta brallor är på något sätt snyggare och lättare att matcha. Well, får försöka på mig dessa också!

18/12-12

 
Det har varit en lugn dag idag pga mensvärk. Har kollat på oth och druckit varm oboy samt slumrat lite. Men nu måste jag verkligen ta tag i lite plugg. Och vet ni? Idag ska jag på min första körtlektion! 

Paket

 
Lilla julafton idag lol! Vet dock inte om jag visar vad jag fick ikväll eller imorgon..? Vill visa i dagsljuset. Har någon slags allergi mot blixtar hehe. Kommer dock inte vara hemma imorgon under ljustimmarna...

Tävling Avslutad

 
Tävlingen är nu avslutad och ni kan kika HÄR för att kolla vem som blev vinnaren!

Latest at insta

En liten resumé på vad som händer på mn insta! @ausen

Gårdagen var bra med tjejerna, även Fanny och Lisa kom dit, längesen jag hängde med dem! Iallafall så har jag varit seg idag, har äntligen tagit tag i lite plugg. Det är mycket såhär sista veckan, som vanligt. Bloggar sen. x♥

 

Vi ska bli fulla, livet är meningslöst

Heej! Drar mig snart mot bussen där Maja och Jenna är. Vi kör på en spontan utgång ikväll. Blir säkert bra med lite vin i kroppen!

B.U.S

Måste tipsa om min B.U.S som inte luktar alltför snuskigt och är en budget från Apoliva. Ger en fin färg och inte "för mycket" finns på apoteket!

Saturday/Q&A

 
Hej! Har varit fruktansvärt seg hela förmiddagen, käkat frukost och kikat på julkalender. Haha, växer nog aldrig ifrån den... Gårdagen var mysig. Jag, Louise och Ditte beslöt oss för att åka till Borlänge och leka av oss. Efter åkte vi hem till Louise och hade fruktmys och drack te med tända ljus och efter det så kikade vi på film. Gick hem runt 23.30 och slocknade strax därefter. Skönt att vi bor några meter ifrån varann bara! Fick en fråga som jag tänkte svara på också
Q: Kan du inte berätta vad som hände mellan dig och Karl? Måste säga också att du är den snyggaste tjejen i Falun!!
A: Tack så mycket för den fina komplimangen!♥ Det som hände mellan mig och Karl är egentligen ganska mycket. Men kan säga att det inte tog slut pga att någon tappade känslor..Dom fanns/finns kvar där, men distansen blev för jobbig speciellt när han har fullt upp med skidorna, träningar, tävlingar osv Klandrar honom inte, vi får helt enkelt se vad som händer sen...Vet inte riktigt vad jag ska säga mer om det:)
Idag står det mellan att plugga och träna så nu ska jag skynda till bussen för att gymma haha. Valet är självklart. vi hörs latero. Puss M

Wishbone

 
Har länge suktat efter ett wishbone-halsband (helst Marc Jacobs...) men hittade detta för ynka 45 kr + frakfritt. Billigare blir det ju inte! HÄR hittar ni halsbandet

Wishlist

Vet egentligen vad jag kommer att få i julklapp and this is pretty much it. (av mina föräldrar..) Givetvis har jag önskat det men som sagt, har redan beställt glossyboxen och kamerastativet, objektivet samt fjärrutlösaren önskar jag mest för att jag själv inte vill lägga ut mina pengar på det, känns ganska så jättetråkigt. Men verkligen behövligt för att få en bättre blogg! Sedan så har jag beslutsångest (as alwaays...satt nyss i en timme och gubblade över nyårsoutfiten lol) men, en plattång eller dom snygga träningskorna från reebok!? Behöver egentligen en plattång mest (äger ju ingen!!!) men vill ändå ha dessa träningskor så att jag kan ha mina nike skor ute sen...kan.inte.välja.

Just ordered Glossybox

Bildkälla
Klickade nyss hem en tre månaders premunation på Glossybox. Om ni inte har hört talas om det så är det en box man får en gång i månaden med olika produkter från olika märken (tex ghd, lumene, ysl osv!) man får även information om innehållet samt tips på hur man använder det osv. Beställde det mest för att jag älskar skönhetsprodukter men jag tycker tyvärr att det är tråkigt att lägga pengar på det, därför blir det billigt och bra med några olika produkter för bara 379 kr för tre boxar! Här (länk) hittar ni glossybox hemsida!

13/12-12

Bilder från när jag var lucia i nian för ca 2 år sedan.. Minns att jag fick blackout när jag skulle prata men på något sätt så sa jag rätt ord ändå haha... Och att stearinet rann ner vid ögonen, fy va ont det gjorde...
 
Godmorgon! Lucia idag. Tiden går så snabbt. Nyss var det sommarlov och nu är det -20 grader ute. Vi firade lucia litegrann i skolan med en manlig lucia och kören började dansa till disco inferno. Lite spårat men kul!
 
 
 
 

just ordered

1/2/3/4

From Style By

 
Fick hem ett paket i brevlådan idag och det var från STYLE BY (Elin Klings modetidning) Eftersom att jag preumunerar på tidningen så fick jag hem ett litet kit med MUS smink. Perfect! Dock äger jag mascaran men den kommer säkert att behövas ändå! Med i kitet fanns:Ett läppglans "Vide" Mascaran Multi Lash Black, Easy Cover chai (concealer) och ett armband med en fruktsko från från mint!

SEQUIN PEPLUM

Snacka om perfektion... Kanske ska köra på svarta brallor, en sån här topp och höga klackar istället för en klänning till nyår? Åh, beslutsångest! Toppen hittar ni HÄR iallafall...

Fil/Fob Top Cure

 
Tänkte tipsa om den här oljan. Vet inte om jag skrev om den förr då alla inlägg raderades men skriver om den nu iallafall! Det är en specialkur för färgat hår som transporterar viktiga ämnen till hårets inre, innehåller UV-filter, vitamin A+E. Det skyddar, reder ut och ger sidenglans. Finns att köpa här för ca 300 kr eller på hårsalonger! Jag drar några droppar i håret efter varje dusch, skyddar mitt hår från att bli slitet vilket är underbart. Värd varenda krona!
 
Lägesupd: Slutade skolan tidigt så blev ett rejält gympass efteråt hann även slumra lite i bastun efteråt haha. Nu ska jag käka lunch och plugga lite. Ttyl!

Work it


Hej! Tänkte bara skriva hur läget är. Är just nu fruktansvärt trött efter en dag med massa plugg, åkte till Borlänge och solade solarium, det var så skönt att jag somnade haha. Efter det åkte jag och tränade i ca 2h så jag är lagomt slut i kroppen nu... Efter lite käk och en dusch så har jag krypit ner i sängen och ska förmodligen se Oth eller julkalendern. TTYL!

Home Inspiration

Source
 

God Morgon

Ännu en mörk och kall morgon. Blir lite dåligt med bilder men det är ju mörkt inprincip hela tiden och bilder med blixt är jag tyvärr inget fan utav...Jaja, god morgon iallafall. Nu måste jag plugga♥
 

Crystal Bullet

Älskar mitt nya, fina halsband från Pearls Of Anca. (Direktlänk hittar ni HÄR) Halsbandet består av en äkta bergskristall i en vapenhylsa och kedjan är ca 76 cm långt. Perfekt längd enligt mig och för 75 kr så är detta halsband värt varenda liten krona. Det kommer att sitta runt min hals många gånger!

Banana With Peanutbutter

Lite snacks innan middag! Kladdet på sidan ser väl ut som något annat än jordnötsmör men det är jordnötsmör det är iallafall. lol. Doppar det i banan, fruktansvärt gott men både jordnötsmör och banan innehåller mycket kalorier. Men det är jag värd efter 5 km löpning och mage samt rygg styrketräning. (blev lite väl mycket jordnötsmör men kunde inte bry mig mindre haha) Men aja, om man vill tänka nyttigt; ät jordnötsmör i lagoma mängder, pluset är väl att det är mättande och gott. Vi hörs snart puss!
 

TÄVLING

 
Jag tävlar ut det här fina skalet från Marc Jacobs. Skalet är anpassat för iphone 4/4S. Allt ni behöver göra är att gilla min blogg på facebook HÄR (Länk) och skriv en kommentar om att du är med och tävlar!
Skalet är helt nytt (jag har ett likadant!) tog bara ut det från förpackningen för att kunna visa hur det ser ut! Givetvis är det ett extra plus om ni göra ett inlägg om tävlingen/min blogg men det är absolut inget måste.
Tävlingen avslutas den 17/12!. Glöm inte att fylla i er E-post så att jag kan kontakta vinnaren. Lycka till♥ 
 

Vinnaren blev Frida! (Klicka HÄR för att komma till hennes blogg.) Har skickat ett mejl till dig. Svara så snart som möjligt!

9 dec

Ledsen för dålig update men har inte haft tillgång till dator. I fredags blev det ganska lugnt. Var hos Gustaf med lite folk, på lördag var jag och kollade på Sannas match och på kvällen blev det lite party hos Danne. Bilden är från igår :)

sparkling bra

 
Här har ni bilder på min nya bh. 79 kr var den helt klart värd! Från H&M
 

Nike Air Force 1 Mid

 
Nike skorna har helt klart blivit en stor trend. Tycker att dom kan vara riktigt snygga men är osäker på om det är min stil. Eller, jag har egentligen inte en aning om vad som är min stil. Vill bara sätta på mig det som känns bra och snyggt. Ibland kan det vara en klänning och höga klackar och ibland en mössa/keps och en stor mysig tröja. Hmm, ayah let's talk about the shoes. Kanske blir ett par till våren...? Matcha med en pälsjacka. Fy vad snyggt...
 Med respekt mot min vän som äger ett par Nike så tog jag bort vart man köper dom eftersom att hon vill ha det mer personligt. Jag själv anser att det är ganska "försent" då modebloggare som tex Victoria Törnegren har skrivit om dem osv. Tror inte man kan försöka göra något till inte en trend, trender kommer och går och jag tror verkligen att dessa skor kommer bli en stor trend, speciellt bland modebloggarna och det får man nog mer eller mindre acceptera. Sedan så kan man ju göra hela sin stil personlig, men att smygköpa ett par skor är nog ganska omöjligt om omvärlden tycker att dom är snygga:)

Hi Friday

Good morning dolls. Klockan är 11 och jag har håltimme till 12.30. Vill vara hemma och fotografera till bloggen nu när det väl är ljustimmar men orkar inte åka hem heller så jag får väl skylla mig själv lol. Tänkte faktiskt ordna en tävling åt er snart! Låter det bra? Föresten... Funderar på att sälja min lilla dator (HÄR är den) för en billig pen... Någon som är sugen!?
Bjuder på några gamla details bilder från mitt rum...Ps det jag tänkte tävla ut finns faktiskt med på någon bild. Hihi (helt nytt givetvis)

Victorias Secret Show

Kikar på VS Show. Underbara kroppar och fitinspo x1000. Kika HÄR du med!
 

New Little Things

 
För någon dag sedan så åt jag och mamma ute (ja, det blir att äta mycket ute när vi renoverar..) vi hann med lite shopping också. Trosor och en tröja från GT, (Tog strlk M för oversize!) en body butter från I love...som doftar underbart och en ny hårspray från Phc! Visar den nya bh;n i ett annat inlägg :)
 

Busy Day

Hallå! Upptagen dag... Slutade dock 10.45 men satt kvar i skolan och pluggade till eftermiddagen... Efter det så mötte jag upp Frida på stan för en fika, lite senare kom mamma och åt med mig/oss på waynes och efter det åkte mamma och jag till min vän Johannas skola. Hon går frisörlinjen och skulle styla mammas hår samt sminka henne. Blev riktigt fint! Är inte van vid att se mamma så fixad lol. Jaja, nu ska jag dricka en kopp te och bara njuta av att jag inte har något pluggg. TTYL
 
Mammas hår...Hoppas verkligen att jag får samma hår när jag också är 49...

Don't say that you miss me when it's your fault that I'm gone

 
Två bilder från igår i skolan lol
Hej på er. Körde ett skönt gympass. Sprang ca 3 km och körde lite styrka på det mest fokus på armar. Drog hem, åt och tog ett bad och kikade på ett One Tree Hill avsnitt. Vardagslyx! Ligger utslagen i soffan och dricker kaffe nu, är verkligen inte van med träning nu när jag har varit sjuk från och till en längre tid. Min moster är här på besök och stannar tydligen över natten (hon bor annars i gävle, skutskär) och mamma och min moster ska troligtvis alldeles snart bära in mina möbler i mitt rum. Som sagt, vi håller på att göra om lite hemma här. Har lagt ett nytt golv inne på mitt rum och förhoppningsvis så gör vi det i hallen nu i veckan också. Har faktiskt sovit som en gud i vardagsrums soffan. lol.Jaja, TTYL
Btw, som en summering av era åsikter så tycker ni att jag ska blanda mina inlägg med min vardag. Er önskan är givetvis min lag. Vill ni läsa lite djupare/privatare texter också? Jag älskar att skriva, hjälpa och dela med mig men blir det jobbigt? Svara gärna vad ni tycker♥

At The Gym

Hallå! Kom nyss hem, slutar sent idag... Eller sent och sent... Har två lektioner men fyra-fem timmars hål där emellan. Hann en sväng på stan och få med en BH he, visar den sen! Anyway så tänkte jag hoppa i träningskläderna och dra till gymmet. Dricker en god naturdiet shake med smak av chocklad och banan! Efter gymmet tänkte jag ha lite hemmaspa samt göra en uppgift till skolan som måste in så vi får se om vi hörs latero eller imorgon. Puss M

Perfektion

Har börjat älska kappor (yes, lite för kallt men så sjukt snyggt!) speciellt med lite skinndetaljer. Denna hittar ni på zara för 1695 kr. Men jag har letat fram ett budget alternativ som ni hittar HÄR för ca 220 kr!

Summerburst

Hallå! Åh, är så himla glad just nu. Beställde nämligen biljetter till Summerburst 2013 igår! Bokade Göteborg eftersom att vi har vänner där + att jag faktiskt aldrig har varit i Gbg (!!) Om vi hinner fixa körkort innan så blir det förmodligen en roadtrip också, är så himla taggad och glad just nu alltså! Ni som vill se ett klipp från Summerburst kan kika HÄR. David Guetta kommer ju så detta kan inte bli annat än bra!

Bracelets

 
Klickade hem två fina armband från Cocco.se i guld. Har alltid älskat silver men nu på senaste tid så har jag börjat gilla guld!

Spend Or Save

Har börjat älska dessa crystal bullet halsbanden, tycker att det passar till det mesta och att det kan piffa till en hel outfit. Googlade runt lite och hittade en dyrare variant för cirka 800 kr som ni hittar HÄR medan en (MYCKET) billigare variant finns HÄR för cirka 75 kr. Jag valde att spara och klickade hem den billiga. Visar bild sen!

Batiste Dry Shampoo

Jag hatar fettigt hår, därför passar torr shampoo perfekt mellan tvättarna (tvätta inte håret för mycket!!) kan tipsa om detta som man köpa på tex Åhléns, Kicks eller varför inte närmsta matbutik!

Watches


Om ni är sugna på snygga budget klockor så kan jag tipsa om cocoo.se som säljer klockorna för cirkus 500 lappen. Jag personligen älskar både silver, guld och rose. Funtar på att önska mig en Michael Kors eller Marc Jacobs i 18 årspresent (Countdown haha 113 days left...) i kanske guld...eller silver... eller rose. Hmm, vi får se! Iallafall; In och kika på klockorna här De matchande armbanden hittar ni också på cocoo!

About My Céline

 
Fick frågor om min snygga Céline paris tischa. Haffade den på Vivistyle för en ganska billig peng. Ni hittar den HÄR 

Yesterday

 
Gick till grannen (Louise) och hamnade på lite festligheter. Vi drack, åt popcorn, sjöng, dansade och hade roligt ända till klockan tre. Då gick jag hem och slocknade på ett ögonblick, idag är det söndag och jag passar på att krypa in under täcker till en massa one tree hill avsnitt. Har kollat klart på andra säsongen på bara någon vecka...

Black Saturday

Haha min söta skitunge till katt posar i bakgrunden...lol

New

 
Klickade hem en mössa från jfr.se. Det var fraktfritt och mössan kostar bara 49 kr. Finns även i Lime, en liten budget för Elin Klings mössa från Acne.

1 December 2012

Jag må vara snart 18 år fyllda (viktigt att säga snart 18 lol) men mamma känner mig. För en dag kom hon hem med en rosa chockladkalender. Inviger den idag då det är 1 december. Mammsen kom även hem med en fin lampa som jag kan ha i mitt fönster. Lite mysigt är det ju ändå nu när julen närmar sig.

Cinema

 
Hi dolls. Har mer eller mindre blivit bjuden på bio idag av min bf. Vi såg givetvis Twilight. Har aldrig varit sådär överförtjust som de festa är (samma med typ Bieber...) men filmerna är faktiskt bra! Och biopopcorn är inte något jag direkt tackar nej till. Tycker ni föresten att jag ska blogga mer eller mindre om vardagen? Eller är det bara mode, kläder, träning och hälsa som är intressant? En blandning kanske?

RSS 2.0