Sunglasses

Tänk bort mig i speglingen haha...
Nya brillor från Lindex. Jag gillar dom och behövde verkligen ett par nya!

Shoes/Zara

Dessa leopardjoggingskor har blivit väldigt populära nu till våren.  Jag gillar dessa mer och mer för varje dag som går känns det som. 

Inspiration

Lite bilder från min tumblr som ni hittar här x

Favoriterna...

 
Åh, vad jag gillar dessa örhängen! Från H&M som sagt. Fick ge 40 kronor för dom. Så värt!

En Fråga Om Träning & Hälsa...

Q: jag undrar om man kan äta vad man vill om dagarna och tränar? Gör träningen nytta ändå liksom? Jag vill få vältränad kropp men älskar ändå mat haha, men jag kan klara av att inte äta onyttigheter, men undrar liksom om man ändå får resultat om man får i sig ibland sånt som pizza och så. Tacksam för svar!
A: Alltså, ja. Det kan du väl. Det beror ju på om du tränar för att få kondition eller för att få muskler men en pizza då och då är absolut ingen fara. Som jag alltid tjatar om: Det ska vara lagomt av allt. Njut av det du tycker är gott när du känner för det, men kom även ihåg att det ska vara en viss mängd. Man ska inte äta för mycket skräp heller! Det blir inte alls kul att gå på en hår diet där man äter ett salladsblad per dag, man måste unna sig också. Om du ska gå ner i vikt (dvs om du är överviktig) ja, då kanske man ska tänka på vad man stoppar i sig. Ingen har blivit tjock av en pizza men ingen har heller blivit smal av en sallad. 
Lite inspo från tumblr...


Två Från Idag//Reser Bort Ett Par Dagar

Mamma tog dessa bilder i all hast. Jaja, får duga. Vi har befunnit oss på kupolen som sagt. Nu är både huvudet och fötterna trötta...Har även haft världens magknip/illamående. Mindre kul. Det roliga var allt jag fick med mig hem. Men det kommer jag nog inte kunna visa på några dagar. Jag och tjejerna ska nämligen dra till Sälen imorgon. Jag har aldrig varit i Sälen (eller ja, aldrig stått på ett par skidor överhuvudtaget om man inte räknar med alla hemska idrottslektioner i grundskolan) lite komiskt med tanke på att jag har ett ex som är skidåkare...Tanken är dock inte att vi ska åka skidor utan bara mysa, basta, dricka gott och ha det trevligt med några killkompisar i en stuga där. Vi får se om jag hinner göra några inställda inlägg. Åker imorgon och kommer hem på Torsdag :)

Jag Är Medlem I...

 
Är alltså medlem på två gym nu. Friskis kortet får jag genom skolan så där tänkte jag hänga med Sanna efter skolan/vid håltimmar (eller ja, gymma förhoppningsvis) och på grand kör jag på som vanligt! 

Snapple

Jag och Sanna köpte med oss en varsin Snapple igår. Smakade den idag och den var faktiskt god. Har varit sugen på att testa (eh jag dras till allt som är rosa) den ett tag nu!

Frukost

Måste börja äta mer regelbundet. Har slarvat med det en hel del så det är bara att börja med det. Idag började jag dagen med en skinkmacka, kiwi, actimel och multivitaminjuice. Nu bär det av mot kupolen för en shopping dag med mamma!

CaseApp

iPhone skal med foto på
Om man ska beställa skal till sin iphone så tycker jag verkligen att man ska beställade från Caseapp där man kan designa sina skal hur man vill. Det du behöver är din fantasi, sedan kan du ta vilken bild som helst och helt enkelt designa själv. Hur bra som helst! Jag har precis gjort ett och klickat hem. Ni får givetvis se skalet när det har levererats!
 

Sorry

Har en oerhört stor bildbrist så det får bli en liten repris
Hej vänner och ovänner. Ledsen för dålig update nu i helgen men jag startade helgen med någon konstig (??) magsjuka. Har lite av en spyfobi så "höll" allt inne men fy va illa jag mådde. Iallafall, till något trevligare så åkte jag och mina tjejer till en killkompis och körde kortlekar och kollade på filmer. The woman in black hette filmen och ni måste se den om ni inte har sett den!! Sov över där så kom hem idag, har bara myst med tjejerna i solen, ätit mat och spelat ännu mer kortspel. Ja, vi blir riktigt seriösa när vi spelar tecknet...

NLY Trend

Har varit sugen på detta linne sedan i höstas och jag har sett att detta skulle komma in på Nelly och nu har det gjort det! Kanske lite dyrt för ett linne (försöker ju spara hehe) Men tänkte unna mig detta...Blir förmodligen till nästa vecka då lite pengar har rullat in på kontot.

Ojdå

Från träning till glass. Hittar man en b&j för 39 kr så måste man ju slå till!
 
Hej på er! Har haft en tycka-synd-om-mig-själv dag idag. Förutom mina magsmärtor så har jag haft mensvärk så det har inte alls varit kul. Samt att jag verkligen inte har någon lust att göra klart allt plugg innan lovet, och juste. Min telefon har gått sönder också. Det går inte att ansluta till Itunes samt inte ringa till eller från den...Någon som förstår sig på det problemet!? Så, jag. Ben & Jerry's är jag värd idag.

Q/A

Q: Skulle inte du kunna skriva lite om träning och kosttips? Typ vad du äter och hur du tränar för att få en sån "tonad" kropp. Jag har tränat ganska länge nu men sliter fortfarande för att få fram magmusklerna haha. 
Din blogg är sjukt inspirerande! KRAM
A: Absolut skulle jag kunna göra det, dock har jag en liten träningspaus nu eftersom att min kropp inte mår så bra fysiskt. Är förhoppningsvis i gång nästa vecka igen. Sedan så måste jag försöka variera i bloggen, det är därför jag inte skriver så mycket om just träning och hälsa då jag brukar få kritik över det, vissa läser helt enkelt hellre om andra saker så ska försöka så gott jag kan. Under tiden så hänvisar jag till min favorit träningsblogg Fitspooration. En grym tjej som vet vad hon håller på med. Kram på dig!♥
För några veckor sen...

Three Little Wishes/Zoe Karssen

Idag står dessa tre från Zoe Karssen högt upp på vill-ha listan. Synd bara att priset inte är något för en fattig student.

Rings

Hittade två fina ringar på Gina som fick följa med hem för någon dag sedan. Fint med diamantring, eller ja diamantring kan väl diskuteras men helt klart värd 100 kr!

Something Like This...

Jag antar att jag inte är den enda som drömmer mig bort bland varmare grader och lättare kläder. Förra året så inhandlade jag tre olika bikins men ingen blev använd. That's right, badade inte än enda gång på grund av det tråkiga vädret som Sverige bjöd på. Nu har iallafall familjen beställt en resa i sommar till Rhodos samt jag och tjejerna planerar en resa innan dess till Ayia Napa (blir förmodligen över peace & love) men för att komma till saken: Dessa bikins fastnade jag extra för på Nelly.com. Så snyggt med vitt till brun hy och den till höger ser nästan lite missoni inspirerad ut.

Matta Naglar

Har hittat ett perfekt lack från H&M om man vill ha matta naglar. Måla först i valfri färg, låt torka och måla med Matte Top Coat nagellack, färgen är genomskinlig och inte svart som man kanske tror!

Always In My Bag

Ett litet budget tips från GT. Har alltid med mig en hand creme i väskan, kan inte tvätta händerna utan att smörja in dom efteråt, har så fruktansvärt torr hud speciellt nu under vintern. Så tips tips till er med torra händer!
Hallå! Har hängt med Sanna och Benjamin på lugnet idag. Våran skola hade ju tydligen volleybollturnering så vi hejade och käkade kycklingsallad. Efter det åkte jag och Sanna till stan och träffade Frida och har snackat skit hela eftermiddagen. Underbart! Frida är verkligen en person jag säger allt till trots att det går på tok för långt mellan gångerna vi ses. Hade en del gossip lol! Men vi måste ses mer nu!♥

Cups

Filmade Sanna och Louise när dom "lekte" med koppar igår. Sanna är en sån som kan allt, det hon inte kan lär hon sig. Nästa moment  är beatboxing lol. Men kolla på videon, mina pinglor är så duktiga:)
Har föresten spelat in en video från "en dag i mitt liv" det är en hel del att klippa och klistra så den kommer senare. Stay tuned♥
 

New Earrings

Hittade dessa fina från H&M för 39 kr. Kunde jag låta bli att köpa dom? Nej, givetvis inte :)

My Bff is turning 18 ♥

Igår stod allt annat än blogga på agendan, vilket är ganska förståeligt då Sanna fyllde 18. Vi (Jag, Sanna & Louise) har sprungit på kupolen, skålat i Champagne, gett presenter, ätit ute med ett gäng på O'learys och hängt mer eller mindre hela natten hos en killkompis. Sanna blev nöjd så då är även jag nöjd. Allt blev mer eller mindre en överaskning då hon allvarligt trodde att vi skulle sitta hemma och kolla på mello...haha. Oerhört tacksam över att jag har den här tjejen i mitt liv. Hon är bäst♥

For My Makeup

 
Helt presentlös blev jag inte på alla ♥-dag. Fick denna sminkväska i ett paket på morgonen av mamma. Helt perfekt, har nämligen spanat in den länge då jag har haft två mindre sminkväskor men ville ha en större så jag får plats med allt smink i en och samma. Tycker att det är otroligt tråkigt att lägga ner pengar på sånt här så det var en perfekt present. Den är från Åhléns!

I Want You To Stay

Alltså neej fastnade verkligen inte på bild idag så bjuder på en oldie...

Äntligen Fredag! Jag har haft redovisning i skolan och är såå nöjd med responsen. Riktigt skönt! Efter skolan så tog jag och Sanna en fika på Waynes, började dock må illa efter halva brownien samt latten så det var mindre kul.Sitter hemma i sängen och lyssnar på Rihannas fina låt Stay. Så otroligt vackert! Nej nu kallar pappa, dags för fredags-mys-mat TTYL xx

Bracelet

Ett nytt, fint armband även de från The bombshell!

14 Februari 2013

Har ni uppvaktat er kärlek, vän eller familj än? Jag ska ge en liten blombukett till mina föräldrar samt en liten present till mamma. Nu måste jag springa till bussen, ska till sjukhuset. Ja, vissa spenderar alla hjärtans dag med sina käraste och vissa på sjukhuset...♥

Cause I'm Walking In New Shoes Now

Materiell lycka! Igår kom mina älsklingar hem och jag är SÅ nöjd. Äntligen ett par helt utan (Ja, förutom mina trasiga converse då) klack. Skönt!

Three Little Wishes

SOPHIE by SOPHIE/Vivistyle/Voluspa

Malava

Vid bussbyten idag på stan så hann gå in på Kicks och köpa ett nagellack från Malava. Färgen är typ beige. Som jag vill ha det! Reno 91 för 45 kr! Kan visa hur de ser ut på sen :)

Fuck

 
Det var några som undrade över mina rosa appa/ikoner. Om ni har missat det så är det en app som heter CocoPPa. Googla om ni inte förstår hur man ska göra:-)
Hallåå! Jag har spenderat eftermiddagen med jobb och varit hos farmor. Nu har jag bara tagit det lugnt framför atorn, är inte helt återställd än (och mår rätt dåligt för övrigt också...) så jag känner mig slut. Har krypit ner i de skönaste kläderna jag kunde hitta och värmt lite te. Nu blir det bara att ta det lugnt en stund♥

Sleep Tight

Har kikat på Maria & Mindy. Ääälskar Maria haha, så skön... Nu ska jag krypa ner och kika på ett oth avsnitt. Har kollat på nästan två säsonger under en veckas tid, inte så konstigt egentligen med tanke på influensan. Har haft doftande (givetvis även det från Voluspa) ljus i mitt rum. Älskar de! Underbart med goda dofter. Nej, godnatt med er.♥

BOYYYY

Fick hem den här tshirten från The bomshell idag, fick även hem en annan sak som ni får se senare!

God morgon...

Bjuder till och med på ett riktigt leende idag...
Första dagen jag möter omvärlden sen i Onsdags...Nu bär det av mot skolan. Vi hörs!

Get It

Alltså stora, mysiga tröjor är de enda jag vill krypa in i just nu känns det som. Dessa från NLY trend har nyligen kommit in på nelly. Jag älskar dom och är sugen på den gråa...Mycket vill ha mer och helvetet blir aldrig fullt som min mamma brukar säga om alla mina måste-ha-begär...

DIY

Detta är alltså vad jag har pysslat med denna förmiddag. Här kommer ett litet DIY tips:
För att göra ett tryck på tröjan så behöver man: pensel, textilfärg, skallpell, textilpenna, sax, papper med tryck och givetvis en tröja/tshirt. Pyssler finns på Panduro och tshirten på Åhléns
Skär ut trycket med skallpellen och placera trycket på tröjan
Måla kontruerna med pennan
Och fyll i med textilfärgen. Här är efter första målningen, det behövs kanske fyra lager för att få till en svart jämn färg och jämnare kanter
 
 Har även gjort en tröja i YSL! Ska dock kanske göra om med tanke på att jag är ganska noga av mig lol

Never Run For A Bus Train Or Man When One Leaves Another Arrives

Två oldies från en betydligt fräschare tid. Just nu sitter jag ihopkrupen i fåtöljen med en varm kopp kaffe och datorn i famnen och skriver en Essä för fulla muggar. Det är en del att ta igen nu när jag har varit och är sjuk.

Vi Kommer Alltid Ha Paris

 
 
Den här tröjan skulle mer än gärna ha fått flytta in i min garderob! HÄR hittar ni den
 
Hur ser er lördag ut? Själv satt jag framför mello och suktade efter Anton Ewald och nu spelar jag candy crush för fulla muggar. Hoppas ni har det roligare. Uppdateringen kanske inte kommer vara den bästa ett tag som ni kanske märker. Jag mår inte 100% bra just nu vare sig fysiskt eller psykiskt tyvärr. Hoppas ni har förståelse! xx

New Shoes

 
 
Tror ingen har missat dessa skor från H&M vid det här laget. Klickade hem dom eftersom att klacken gick av på dom andra skorna som jag har. Men gillar dessa, speciellt dragkedjan!

Emilias blogg//Tips

Jag brukar inte tipsa om bloggar men nu är det så att Emilia har gjort en ny blogg och jag brukar läsa den, hon skriver bra inlägg och har bra bilder vilket är ett stort plus! Så nu jag tycker att ni ska besöka hennes nya blogg HÄR
Ett litet urval av bilder från hennes blogg...

Ordered

Hej på er. Mitt liv är ganska händelselöst just nu, men det ska det väl också vara när man har influensan. Har iallfall beställt hem lite tröst presenter till mig själv som jag så fint kallar det. Dessa skor från Timeless som är ett par Nike force 1 lookies kommer snart att vara i min ägo. 349kr för ett par dojjor är väl inte fy skam. Appropå dojjor så måste jag (eller min mamma då eftersom att jag är sjuk) hämta ut ett par andra skor som kom på posten idag. Sen så klickade jag hem lite andra grejer från Mathildas nya webbshop The bombshell. Nu sätter vi köpstop. (tills vidare...)

Voluspa

Fick hem mitt Voluspa ljus från Members igår. Älskar doften, trots att jag knappt kan känna någon doft pga förkylningen lol. 
 
Psst. Tävlingen är nu avslutad. Kika HÄR för att se vem som vann!

Ge er

Har precis lyssnat på Cimons och Cissis lilla debatt på radioett om mobbing på internet. Jag blir så fruktansvärt arg och förvånad över hur människor faktiskt kan sitta och slänga ut sig vad som helst. Givetvis anonyma. Vad tror ni? Att ni föralltid kommer att kunna vara anonyma på nätet. Att det inte går att söka upp er? Jag tror verkligen inte att människor skulle kunna ställa sig ansikte mot ansikte och slänga ut sig allt som slängs ut dagligen på internet. Varför ska ni hålla på att förstöra samhället och sabba för andra? Ska det vara så oerhört svårt att ha åsikter som man faktiskt står för. Förlåt, nu blir det en liten utskällning men det är faktiskt här på bloggen som jag får skit i. Givetvis av anonyma människor som inte kan stå för vad ni säger. Givetvis, det är lättare att slänga ut sina "åsikter" anonymt på internet men tänk igenom en extra gång innan ni faktiskt skriver det. Och givetvis, hur det skulle kännas att få samma text tillbaka. Och om ni/du inte har de vettet så kan du inte hantera sociala medier. Det som gör mig upprörd är att det är så svårt att få bort allt näthat. För jag kan inte göra något åt dom som sitter och kommenterar och det kan förmodligen ingen annan heller. Hur sjutton ska vi kunna uppfostra människor som faktiskt kränker oss? Det är dom som skriver ut hat på internet som måste göra något åt den saken och tyvärr, känns det ganska omöjligt.
Jag blir fruktansvärt arg över att vi kan flyga till månen och bli miljonärer genom att köpa en trisslott men vi kan inte vara schyssta mot våra medmänniskor. 
Läs gärna Fridas inlägg om nätmobbing HÄR

I'm Sorry but...

Fastnade för Linn Hägglunds stil och grejer i nya Style by. Så mycket fint!

Hej på er. Uppdateringen ligger jag lågt med eftersom att jag har dragit på mig influensan. Sov hela gårdagen och hela natten och det händer aldrig annars. Nu ska jag bara ta det lugnt. Hoppas ni mår bättre. Kram♥

Something Healthier

Fick ett sånt där sötsug efter kladdkakesmet, men gjorde istället ordning detta. Surdegshårdmackor med salami samt lite sallad och Keso med uppvärma hallon. Mums!
Hallå! Får ofta frågor om vad som har hänt med träningen. Och jag håller igång! Känner bara inte för att skriva "idag har jag tränat" varje dag lol. Och några vill ha lite mer hälso/träningsinlägg. Underbart. Ska se vad vi kan göra åt den saken, tycker egentligen att träningsbloggarna fixar det utmärkt men kanske kan länka någon som är min favorit? Har tränat idag iallafall. 20 min löpning, 20 min cykel och lite styrka inriktat på armar. Var helt slut efteråt så har legat i badet och kikat på One tree hill. Jaja, ska kika vidare nu. Godnatt♥

Just Another Perfect Shoe

Titta vilka skönheter jag hittade på Mango. Om ni vill ta er en närmare titt så kan ni kika in dom här

My Favorite Iphone Cases

 
Haha ja, nog märks det att jag gillar rosa allt. Dock är favoriten faktiskt det svarta/genomskinliga från Marc Jacobs favoriten. Stilrent och snyggt. Måste verkligen invistera i mer Marc Jacobs skal!

För alla hjärtans dag...

Lite presenter till henne och honom som ni kan hitta HÄR
 
Några önskade ett inlägg om alla hjärtans dag. Har egentligen inte tänkt på det överhuvudtaget då alla hjärtans dag inte är aktuellt för mig. (ja, kanske inte direkt om det gäller familj och vänner lol) Är så singel som man kan bli. Men, om du och din älskade är ett par turturduvor eller om du har träffat någon ny. Ta vara på det! Ni behöver inte köpa det allra dyraste. En liten tycker-om-dig-lapp tycker jag räcker gott och väl. Om man ska umgås med sin kärlek på alla hjärtans dag så är väl standard dejterna på resturang eller bio. Om ni vill slippa trängas bland alla andra kärlekspar så kan ni bara ta det lugnt hemma framför en film eller varför inte tappa upp ett bad, tända ljus och kanske dricka något gott? Spendera tid med varandra och visa er kärlek lite extra så kommer den 14 Februari att bli kanon!

Nothing Special But Always Something

Skinnjacka-H&M päls-Nelly.com Tshirt-Nelly.com Halsband-Minns ej Jeans-Dr denim
 
Skippade löshåret idag. Trivs som fisken i vattnet utan det där förbaskade håret men ändå vill man ju ha stora, fina lockar och det känns lite konstigt att komma varanann dag med långt hår liksom...Ska nog beställa en klipptid och klippa av topparna.

TÄVLING -AVSLUTAD

 
 
Drar igång veckan med en tävling. Denna gång kan ni vinna ett valfritt smycke från Thisstyle.se. Lite enkla regler:
1. Gå in på deras webshop och välj ut ett smycke. Kommentera i detta inlägg vilket smycke du vill vinna (Länka)
2. Gilla Thisstyle.se på facebook HÄR Glöm inte din mejl!
3. Tävlingen avslutas nu på Fredag. Håll tummarna för att du vinner!
 
Grattis till Johanna som vann!

Insta

Ett litet urval från min instagram. Lite skoj att bilden på mitt rum har fått runt 20 000 notes på tumblr så ser den lite överallt på tumblr hihi. Även stjärn-tröje-bilden ser jag på inspo instagrams och tumblr lite överallt. Om ni är sugen på att följa mig på heter jag ausen på instagram

Just A Better Pic...

 
Här får ni en bättre bild på nya jackan. Pälsen är som sagt avtagbar och sitter lika fint på skinnjackan. Från NLY trend!

Good Morning Sunday

 
Blev mello kväll igår med chips, godis, Sanna & mamma. Dregglade på Danny stort sett hela kvällen hehe och givetvis kommenterade jag det hela på twitter. Nu ska jag försöka få upp Sanna så att jag kan åka och träna. TTYL

you gave me wings so i could fly

 
Åååh, så fin! Älskar detaljer på ryggen. Speciellt vingar. Från GT!

New From Issue 1.3

Behöver jag ens säga att jag gillar mina nya tshirts från Issue 1.3!? Köpte både svart och vit. Fint till vår och sommar! HÄR hittar ni dem för bara 175 kr!

Tack Idiwa.se!

 
Ett fint skal till min iphone och en rosa sladd. Tack så mycket Idiwa.se!

Details Of Today

 
Min nya kappa som mamma köpte till mig. Tusen tack söta mamma. Gillar den verkligen och den kommer bli en favorit i vår. Invigde den idag och matchade svart. Nu sätter jag på mig min (nya) vita tshirt och de nya örhängerna och fixar sminkningen lite. Sedan ska jag, Sanna & Louise iväg på 18 årsfest. Det blir mycket 18 årsfester nu men det är väl så det ska va! Nej, nu har jag bråttom. Vi hörs mer imorgon fina ni. Simma lungt!♥

Vad Som Fanns I Glossyboxen

 
1. Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream. Nagelbandskräm
2. Percy & Reed. Hårspray
3. Grazette Of Sweden. Vårdande olja som ger näring till håret utan att tynga ner.
4. Elite Models. Vattenfast kajalpenna
5. Oliva By CCS. Rengöringsevetter. 
6. Burt's Bees. Värdecheck 150 kr.

Shine Bright Like A Diamond

Hur fina!? Ikväll är det fest och jag ska jag inviga antingen det ena eller det andra paret. 

RSS 2.0