Todays

Tshirt-Vivistyle.se Jeans-Gina tricot Armband-Ur&penn Kofta-Gina tricot Väska-H&M
Hann knäppa några outfitbilder innan jag gick hemifrån. Hann även hitta en bra vinkel att ta outfits lite längre ifrån . Såhär ser jag ut idag iallafall, hann dock inte ta undan vattenflaskan som står på bordet eller bädda sängen lol...
 
 
 

My First Glossybox

 Fick hem min första Glossybox idag! Om ni själva är sugna på att prenumerera på Glossybox här. Visar innehållet sen.
 
 

Morning coffee

God morgon! Har sovmorgon egentligen (eller ja, handledning) så jag gick upp lite tidigare för att plugga på om Descartes. Filosofi kurs 2 är verkligen inte lätt, fy. Från den ena saken till den andra. Satt och kollade på min förra bloggs arkiv (som nu är låst) från augusti. Gud vad jag ångrar att jag inte släppte människor som sårade mig då, trots alla jäkla omständigheter. För det är nu jag får ta smällen och det suger verkligen. Vet inte riktigt vad jag vill komma men det men: Note to myself: Släpp allt som gör dig illa. If it's meant to be it will be

My New Bag

Köpte denna förra veckan. Så skönt med en liten update då min förra "standard"väska kändes ganska trökig. Från H&M

Bunny Case

Haha förstår nästan pappa som himlade med ögonen när jag blev överlycklig när jag öppnade paketet som kom dag och insåg att det var mitt kaninskal. Inte det mest praktiska skalet men jag älskar det ändå och såå värt 20 kr. Från Ebay!

The Wishlist

the lamp-nest.co.uk the candle-voluspa the faux fur jacket-vivistyle.com the watch-Michael Kors the shoes-H&M the earrings-farfetch.com the bra-nelly.com issue 1.3 the skirt-riverisland.com
 
"Så mycket fint och så lite pengar" sa den fattiga studenten. Får nog bli mitt motto haha. Detta är vad jag fastnade för idag när jag kikade igenom nätet lite. Åh, by thw way. Någon som har lust att ge mig M-K och Ash utseende och hår? Vore evigt tacksam.

Candle and LA Candy

 
Hej på er!♥ Såhär har min morgon sett ut. Frukost, tända ljus och engelska-bok-läsande. Jag är hemma med förkylning och tandvärk idag. Jag håller på att få visdomständer vilket känns enormt drygt med tanke på hur ont det faktiskt gör...Fick ett paket även idag så ska visa er snart xx

Fruktsallad

 
Fruktsallad med Kesella yummy

Hann iväg en sväng efter skolan och körde ben och rumpa. Vill ha dånande träningsvärk imorgon men kände att det inte var någon bra träningsdag idag. Hellre lite träning än ingenting alls, ellerhur!? Nu blir det tv mys med mamma, fruktsallad och lite kaffe!
Kommer föresten skicka tillbaka Kenzo tröjan, tänker inte betala något som ser ut som en magtröja lol. Kanske beställer en från Ebay...Har iallafall hunnit klicka hem två tshirts från nelly för kenzo-tröjan pengarna lol.

KENZO

 
Fick hem tröjan idag. Den är grymt snygg men otroligt liten. Jag skulle likna den med typ XXS. Vet inte riktigt hur jag ska göra för att få den större. Typ stå och dra i den haha!? Nej, men det är inte ok att ha en sån liten tröja och kalla den för "one size" kom igen. Vi brudar är inte barbies.

Idiwa.se/Afrikanska mönster

 
Idiwa.se är min favorit sida när det kommer till mobil tillbehör osv. Dom har verkligen ett stort utbud och bra priser. Nu när jag var inne där senast så hittade jag dessa underbara skal. Hur fina som helst, och vem vill inte ha färg på sitt skal efter denna gråa vinter! HÄR hittar ni för iphone 5 och ni med iphone 4/4S kan vara lugna. HÄR finns det för er med! Och ni med ipad: Glöm inte att kika HÄR för att hitta ett fodral åt er älskling!

Video -Löshår

 
Jag har gjort en video där jag pratar lite om löshår samt visar hur jag gör eftersom att jag har fått ganska mycket frågor om det. Så kika på videon om det är något ni undrar! Ge även gärna tips på vad jag ska göra videos om. Kan vara om vad som helst!

New Little Things

 
Handkräm som kan vara bra att ha med sig i väskan från GT Foundation, sorgligt nog två nyanser ljusare än min förra haha. Facefinity är min favorit! Träffade även på Johanna som tipsade om H&M's eyeliner och en Smoky eyeshadows fick följa med. Nu jäklar ska jag börja sminka mig festligare till fester! Ett par trosor från H&M fick också slinka med.

Tävlingen är avslutad

HÄR hittar ni vinnaren. Ni som inte vann: Det blir en ny tävling i februari!!

Leaf Soft Bra

 
HUR fina är inte dessa!? Och då menar jag egentligen inte som ett underklädesplagg (jag är mer för byglar) utan mer som en detalj till en outfit. Kanske en grå, urringad tishirt eller liknande. Skulle vara så snyggt om man såg bh:n sticka fram lite! Här hittar ni dem och issue 1.3 intimates har jättefina underkläder!

You Are My Cinema I Could Watch You Forever

Hallå! Jag och Sanna har pluggat och druckit latte på waynes, efter det gick vi på bio. Filmen Ego. Super bra film! Givetvis klämde jag fram några tårar när det var romantiskt haha...Efter det gick vi hem till Johannes och hängde med lite folk där och efter det så åkte vi med Linus och hans vänner till Borlänge för att skjutsa hem Sanna och nu är jag hemma. Innan tolv slaget till och med så det blev en tidig kväll. Nu ska jag se på något OTH avsnitt och sen ska jag sova!
 
 

Skärpning

 
Vilka snitsiga rubriker man kan hitta på relaterat till "skärp" haha.Hittade detta på H&M för 99 kr. Jag är helnöjd!

Morgonmys

Min nya tröja från gina tricot. Fin med stjärnan på ryggen va!?
 
God mrogon! (Eller god förmiddag..) Igår 22.30 drog jag till gymmet och sprang 8 km samt körde lite rygg/armar. Somnade verkligen gott! Idag vaknade jag med lite halsvärk tyvärr så kurrerar mig med varmt te. Är livrädd för ont i halsen sen jag hade halsfluss sist i höstas/början på vintern...På agendan idag står det plugg och senare bio. Vi ska se filmen EGO som verkar super kul!

Beanie

 
Beanie mössa-JFR.se tröja-Vivistyle.se

Såg alltså ut såhär idag minus mössan. Borde kanske börja ta bilder längre ifrån men det är lite svårt med tanke på att mitt rum inte är så "stort" (alltså på bredden där jag har en vit vägg) och jag har verkligen ingen lust att gå ut klockan sju på morgonen för att ta mörka, suddiga bilder i det kalla vinter vädret. Förhoppningsvis blir det bättre till våren!

Just ordered

Ops...Har suktat efter denna Kenzo tröja ett tag, hittade den på jfr.se och nu i helgen har dom 25% på allt (uppge koden "Jan25" vid köpet) så då kunde jag inte motså frestelsen att klicka på "beställ" Tröjan på jfr är tydligen tyvärr slut men HÄR hittar ni den på Ebay för endast 175 kr! har även shoppat en del idag med mamma...Visar er imorgon när det är ljustimmar. Nu sätter jag köpstop. 

Beauty Wanties

 

Friday

 
Halloj! Tänkte skriva ett inlägg medan jag ändå var inne på datorn. Håller på och pluggar för fulla muggar och det tänker jag fortsätta med. Efter skolan så blir det att göra stan med mamma! Har inte så mycket att säga så ska inte skriva heller, haha. Vi hörs! xx

Earrings

 
Hittade fyra olika örhängen från H&M. Är mest sugen på dom till vänster (som tyvärr är slut online) och dom två längst till höger, kan inte bestämma mig för svart/vitt vitt/guld...Hm. Men vet ni det bästa? Båda dom är på rea för 40 kr/st! Förhandlade med mamma och klickade hem båda två. Det här med att spara pengar (nyårslöftet...) är inte det lättaste lol

Maybe The Best Shoes Ever

Måste verkligen tipsa om mina underbara skor från Saraenza.se. Märket är Reebok och dom hänger med på varje träning! Dom är verkligen lätta att springa i samt träna överhuvudtaget i. Saraenza har också grymma priser så dom är aningen billiga där (+ gratis frakt) men det finns bara storlekar i över 40 just nu...(på dom rosa alltså, finns en annan färg också!)  Men dom finns hos sportamore.se för samma pris ser jag nu!

My New Blouse

Såhär ser jag alltså ut idag, hämtade ut den nya blusen igår så den får åka på idag. Älskar färgen, tyget och detaljerna!♥

Oatmeal

Recept:
1 dl havregryn
2 dl vatten
proteinpulver så mycket man själv vill
Man kan även ha i en äggvita och stevia om man har det hemma! 
Blanda ihop och ställ in i micron ca 2-4 min och toppa med det du vill ha. I detta fall blev det en klick (som ser mycket större ut på bilden lol) jordnötssmör samt hallon, ville egntligen ha keso på men mamma hade tagit med det till sitt jobb. Protein töntar båda två haha
 
Började dagen med en god havegrynsgröt och en kopp te samt lite läsning ur boken till engelskan. Börjar klockan 14.00 men ändå så känner jag mig super stressad...Vill hinna träna och plugga men måste prioritera bort något (träningen i detta fall) men tillslut sitter jag bara hemma och gör ingenting utav det. Skärpning..

Dagens tips

Direktlänkar: Skal 1 Skal 2
Var inne och kikade på shopbop.com och hittade dessa skal från Marc Jacobs. Ordinarie pris kostar dom runt 250 kr men nu var det rea på dessa skal (finns i rosa/lila också) och nu kostar dom runt 180 svenska kronor så passa på att beställ om ni vill ha snygga skal till er älskling!

Inspiration

 
Source: My tumblr

Just remember it was you who said goodbye

 
Huvudet är tomt på inpsiration och fantasi. Något som brukar hända varenda en som bloggar då och då skulle jag tro, och jag vill absolut itne slänga ut meningslösa inlägg för att uppdatera, då väntar jag hellre till inspirationen är tillbaka. Iallafall, händer inte mycket just nu. Tränar, pluggar, tränar pluggar känns det som. Träningen går iallafall hur bra som helst och ja, plugget ska jag ta tag i nu. Ska läsa ut en engelsk bok på ca 2 veckor och jag valde givetvis Lauren Conrad's L.A Candy. Får se om den är bra! Någon frågade vad jag hade för dator och jag har en fujitsu lifebook ah531. Det är en skoldator som fungerar utmärkt! Har ju en liten 10" rosa dator också men den används ytterst sällan!
 

Snacks

För någon vecka sedan så gjorde jag i ordning detta till mig och Sanna. Jordgubbar, melon, banan och lite smält choklad på det. Så mycket godare än godis, något som man verkligen borde unna sig oftare helt enkelt

TÄVLING -AVSLUTAD

Hej på er! Idag är det Måndag och vad passar inte bättre än att börja veckan med en tävling? Vad sägs som att välja ut en valfri produkt från trendcase.se och länka det iphoneskal du vill ha här i kommentarer. Glöm inte att skriva din mejl. Svårare än så är det inte! Tävlingen avslutas den 27. Om du mot förmodan inte skulle vinna: Häng inte läpp för dom har nämligen även utförsäljning. Så passa på!
Det finns skal för iphone 3, iphone 4, iphone 4S & Iphone 5!

GRATTIS JULIA! Du vann tävlingen och har fått ett mejl skickat till dig. Svara så snabbt som möjligt!
 
 

Video Från Gymmet

Delar med mig av en video från i Onsdags då jag och Sanna tränade. Ja, ni ser lite övningar som Sanna gör men jag/vi ska förmodligen göra en bättre o ni vill ha lite tips på övningar !

Hittin the gym

Har spenderat min eftermiddag på gymmet med mamma Körde magträning och det var otroligt skönt. Speciellt efteråt med lite bastu på det!
 

Hur Du Handlar På Ebay

För att kunna handla på Ebay så måste du bli medlem på paypal.se. Jag fick frågan om vad paypal är för något och det är ett säkert sätt som man kan betala på genom internet. Betala aldrig pengar direkt till någons konto. För att bli medlem på paypal så går du bara in på paypal.se och skapar ett konto. Givetvis måste du vara över 18 eller ha målsmans gokännande för att betala. 
 
Lite Ebay tips.
1 Kaninskalet ca 20 kr
2 träningsarmband ca 24 kr 
3 Rosa adapter ca 14 kr
4 Rosa iphone sladd ca 11 kr
 
+ Antingen gratis frakt eller så kostar frakten, det ser ni själva. Som sagt så blir det (peppar peppar) ingen tull på saker under 500 kr vad jag har förtått. Frågor? Fråga på!

Pic's From Last Night


Sunday

Godmorgon♥ Jag är seg som vanligt lol... Tänkte iallafall ta det lugnt idag. Känns som att söndagar är lite till för det, vaknade och var sugen på smoothie så mamma gjorde det till oss. HIttade lite fina tulpaner på bordet också som fick bli med på ett hörn!
 

Husfest

Titta va man hitta på facebook... Ni minns kanske att jag nämnde något om en musikvideo...? Såg den idag iallafall. Tror det var förra helgen som vi spelade in det...Ja, ni ser väl mig med tauteringen och pillandet i håret (var rädd för att löshåret skulle synas lol) Här har ni låten iallafall om ni ska på fest och vill tagga till lite. Och tro mig, refrängen fastnar på huvudet haha
 
 

I Deserve New Shoes

Måste verkligen ha ett par nya skor. Kanske dessa från H&M? Riktigt snygga detaljer. Vi får se..
Psst, skriver ett inlägg som ni har önskat om Ebay. Men det får bli senare för nu måste jag börja fixa mig inför kvällens bravader. Danne har ju gått och blivit 18 och det måste givetvis firas!

you keep breaking my heart this is so unfair

Har kommit upp ur sängen och fixat mig lite. Nu bär det av mot farmor för lite familjetid. Byter nog tröja då lol

19 Januari 2013

Var sjukt sugen på smoothie när jag vaknade så fick bli en med hallon och jordgubbar. Underbart gott! Är ingen frukostmänniska så det fick bli juice och ett ägg till.

God morgon! Sovit gott? Jag tycker att jag somnade skapligt tidigt men ändå så kan jag inte vakna förns 12.45 och då känner jag mig så sjukt seg. Jag hatar det! Vill vakna pigg och alert runt 10 men även fast jag sätter på väckarklocka så vaknar jag inte... Sover kanske för mycket? Eller är det för att man är tonåring lol? Känns iallafall som att halva dagen har gått och nu ligger jag kvar i sängen. Måste upp och göra något...

My First Ebay Purchase

oops, råkade klicka hem ett rabbit skal för en tjuga. Mitt första Ebay köp ever! Jag VET att jag ska spara men 20 kr + gratis frakt (ingen tull på över 500 kr vad jag vet) hur billigt är inte det :)

Planerna för kvällen blev ändrad då jag trodde att jag skulle vara hemma men runt 22.30 så gick jag hem till min klasskompis från högstadiet Anton och umgicks med trevligt sällskap. Kom nyss hem och ska strax sova. Godnatt!♥
 
 

Just Wanted To Say...

Min nya tröja från Vivistyle. 259 riksdaler fick jag betala och det var den värd!

No Friday Feeling

 
Godmorgon! Har börjat morgonen med en två timmars lång lektion samt druckit Celsius. Älskar lemon/lime smaken, drycken sägs bränna kalorier men det är något jag har svårt att tro... Dricker den för att den är god och för att jag hann in på ICA innan jag började lol... Nu ska jag skriva lite om celler, hoppas ni har det roligare än vad jag har just nu. Naturkunskap är inte min starka sida. xx
 

Ordered

I vanlig ordning så brukar jag kika in på olika webshoppar och kika på nyheter. På H&M's nyheter så hittade jag denna fina skapelse i chiffong och kunde inte motstå den så klickade hem den för 349 kr. Har ju börjat spara en himla massa pengar till ev. resor i sommar så jag förtjänade denna (har även råkat klickat hem en annan fin tröja för några dagar sen...sssch!!)

Fifty Shades Of Grey

Eftersom att jag inte har någon bok själv så lånar jag bilden härifrån ♥
Jag är verkligen inte den personen som tar mig tid till att läsa, men en vän till mig rekommenderade att ladda hem 50 nyanser av honom som ljudbok och lyssna på. Gjorde som han sa och har faktiskt lyssnat på kvällarna långt in på natten. Som ni kanske vet så har jag svåra sömnproblem och problem med att slappna av samt att inte övertänka och att lyssna på en ljudbok är verkligen riktigt avslappnande samt att tankarna bara är riktade om vad som händer i boken och ingen annanstans. Tips om både boken och tips om ni har svårt med att sova:)

Do It For Yourself

Har kört rumpa idag. Hoppas att det kommer bli lika mycket träningsvärk i den i morgon som jag har i magen idag hehe. Någon undrade i smoothie inlägget om "jag verkligen hade proteinpulver" och ja, det är bara att kika i inlägget under det då det framgår ganska klart lol. Nu ska jag mysa ner mig i fåtöljen och kika på lite tv. xx

My Daily Makeup

Jag vet att jag redan har lagt upp liknande inlägg förr men jag har inget liknande inlägg i nya bloggen och eftersom att sminkväskan uppdateras med jämna mellanrum så får även inläggen uppdateras!

Smoothie

Protein smoothie recept: 1,5 dl mjölk, en klick kesella med smak av hallon, en halv banan, frysta hallon så mycket man själv vill ha, 3 msk proteinpulver vanilj.
 
Idag blev det en sovmorgon då jag börjar kl 14.00 och har en timmes lektion efter det så blir det körlektion och träning. Wish me luck...Körkortet börjar närma sig med stormsteg. Jag är nog inte den enda 17 åringen som räknar ner dagarna...67 dagar kvar♥

Let's do this

Nu jäklar. Efter spinningspasset så köpte jag 1 liter vassleprotein (vaniljsmak för att få en så neutral smak som möjligt så att jag kan blanda med bär osv!) och en shaker från Charlotte Perelli, är inte så förtjust i henne men det var den enda i rosa som fanns lol. Köpte alltp å mitt gym (Grand) Ska börja dricka en shaker då och då för att få i mig protein så att jag får muskler. Känns riktigt skönt faktiskt. Börjar imorgon! Tänkte även börja motivera er till att träna (om ni vill då haha) lägga upp lite tips, någon video kanske osv. Blir nog sakta men säkert några inlägg om det!

Perfect

Hittade en perfekt skinnjacka i äkta skinn på Mango som ni hittar här. Jag älskar de guldiga detaljerna men om ni känner att ni inte vill lägga ut nästan 2000 riksdaler på en skinnjacka så funkar även denna i fejk som ni hittar här för bara 699 kr. Som hittat!

you may not be pushing me away but you're not fighting to keep me either

 
Hallå finisar♥ Idag har jag haft fullt upp med en timmes skola, ett rejält mag träningspass på gymmet, jobb och hunnit umgåtts samt ätit med farmor. Nu ska jag alldeles i väg till gymmet igen. Ett spinningpass väntar. TTYL!

Watch This

 
Igår fick jag och Sanna för oss att leka jibbers och eftersom att vi inte duger på skidor fick vi helt enkelt improvisera med kläder som vi hittade i vårt rum samt rappade Säger bara wzzup maaan peace jao bror watch this shit och ta det me en nypa salt;-) Gör en seriösare vieo nästa gång. I promise haha!
 

Tips/Members

Jag vet att jag har skrivit om det förr. Men om ni inte är medlem i Member.com. Bli det! Varje gång du värvar någon så får du 50 kr att handla för. Och inte nog med det, dom har alltid olika rabatter på märken som tex Louis Vuitton, Craft, Nelly osv. Hittde en kampanj för ljusen Voluspa. Har suktat efter dessa doftljus ett bra tag nu så slog till när det ändå var 45% rabatt + att jag hade 50 kr innestående. Så det var inte mycket riksdaler jag pungade ut. För att bli medlem så kommenterar du in mejladress och så värvar jag dig! Obs. Du kan inte bli medlem "igen" om du redan har blivit värvad!

Good Morning Tuesday

God morgon underbaringar! Idag är det en lång dag för mig. Först iväg på ett litet möte, efter det träning, efter det skola, efter det öppet hus på skolan så är nog inte hemma förns vid 20.00-21.00 ikväll skulle jag tro. Men slänger upp något tidsinställt inlägg♥ Glöm inte öppet hus på Falu fri kl 18.00!

I wouldn't mind wearing this


Q/A -Skola

Jag fick en fråga om man "jobbar ihjäl sig" på falu fri och jag tänkte ta och svara på det i det här inlägget. Det är alltså ett inlägg som kanske är mest riktat mot er som håller på att välja gymnasium (helt sjukt att det redan var två år sedan jag var där...) Jag hoppas att jag kan hjälpa några av er på vägen för när jag skulle välja så förstod jag inte mycket alls. Jag gick knappt på sk öppet hus och var inte intresserad alls, vilket jag ångrar såhär i efterhand. Så första tipset är att verkligen vara insatt. -Du ska ändå trivas där i tre år!

Jag gick, som de flesta kanske vet på en kommunal skola förra året. Och jag kan säga att det liknar högstadiet fast mer plugg. Alltså, vanliga, långa dagar, vanliga lektioner, vanlig skollunch, sådär bra lärare. (Givetvis så beror ju det på också vilken skola och vilka lärare man har!) men ja, ungefär så såg det ut. Och jag var helt okej nöjd med det. Men efter att jag fått underkänt i en kurs (har svårt för ett ämne och behövde hjälp som jag inte fick) och efter att ha tvingats läsa om en halv kurs på ett halvår, samtidigt läsa resten av kursen eftersom att vi inte hade lärt oss något utav våra förra lärare så kändes det skit. Jag har liksom inte ens fått mina betyg från ettan. Dom skickade ut betygen till alla förutom till mig och Sanna som bytte, vilket var skumt. Så jag vet inte vad jag har för betyg i ettan...! I tvåan bytte jag alltså till en friskola.

Jag vet att det kan låta skrämmande och nytt med friskolor eftersom att många påstår att man måste ta så mycket ansvar själv osv. Speciellt med Falu Fri, minns när jag gick i åttan och tänkte ”aldrig falu fri, där får man plugga ihjäl sig” men så är det verkligen inte. Jag tycker att jag har utvecklats jättemycket och blivit mer framåtriktad som person. Lärarna bryr sig oerhört mycket om en, vilket jag faktiskt aldrig har känt förr. Vi har helt vanliga lektioner, vi har genomgångar. Precis som alla andra. Det enda som skiljer sig är förmodligen att vi ofta har ”handledning” när vi väl håller på med något (tex uppsats, rapporter osv) och vad innebär handledning? Jo, att man kan gå till läraren OM man behöver hjälp. Annars så kan man helt enkelt plugga själv, i skolan. Ja, vart man vill!

För mig är det en självklarhet att ta ansvar för mig och för min skolgång. Det är faktiskt ett grymt sätt att ”kliva in i den vuxna världen” (Gud så töntigt det lät lol) Sedan så vill jag inte påstå att man får ta allt ansvar själv. Jag har givetvis lärare som jag kan fråga och givetvis en mentor (vilket jag typ inte hade på min förra skola, vi bytte nämligen lärare väldigt mycket) Jag går alltså på Falu fri. Jag har verkligen inte långa dagar vilket är grymt skönt. Men mitt schema är faktiskt ganska individuellt då man själv kan boka in möten, lektioner osv. Jag ljuger inte om jag säger att jag inte har haft ett enda prov den här terminen. Jo, två stycken i matte men det är väl det enda man man göra för att visa sina kunskaper också. (Samt slutprov i tyskan) Jag, som hellre skriver uppsatser, noveller osv tycker att det är hur skönt som helst då jag inte alls gör lika bra ifrån mig som på ett prov. Men här är det ju också väldigt individuellt och hur man är som person.

En annan sak som jag tycker är väldigt bra med falu fri är att dom verkligen tänker på elevernas bästa. På kommunal skolorna så förmodar jag att det som gäller där är att spara pengar. Vi har tex individuella val där man kanske är 6 personer i en grupp medan på min förra skola så la dom ner kursen eftersom att för få sökte.

På min skola så är vi uppdelade i olika grupper så att vi får olika rum. Jag och några tjejer delar till exempel på ett rum där det finns soffa, fåtöljer, bord, stolar och så får vi inreda (näst intill) hur vi vill. Detta är faktiskt underbart. Förstår ni hur skönt det är att komma till skolan och krypa ner i en fåtölj med filt och plugga istället för att sitta i ett kallt klassrum. Men givetvis, även vi har obligatoriska lektioner. Men det är liksom vårt rum där vi befinner oss när vi inte har lektioner (eller eget arbete)

Vi äter på restaurang Gastronomen, underbart god mat (om man ska jämföra med kommunalt hehe) vi har även ett eget kök på skolan så man kan ta med egen mat om man vill värma på eller lägga något i kylskåpet. Något annat vi har som är underbart bra är FC eller First Class som det heter. Det är ett program på datorn där alla har sin mejl, anslagstavla (där man kan kolla matschemat osv) arbetsboxen (där man skickar arbeten) osv. Det är även där man har schemat, där kan man se om lektioner är avbokade eller har bokats, man kan som sagt även boka lektioner eller möten själv med vem som helst på skolan. Uppskattar verkligen FC då det är något man kollar dagligen och det får en att ha koll över läget. Kort och gott så tycker jag nog faktiskt att man ska välja friskolor överlag. Jag kan inte säga att jag är någon expert men jag har ju upplevt både kommunalt och friskola och detta är lite om vad jag tycker och tänker. Hoppas att ni är nöjda med svaret!

Förövrigt så har Falu fri öppet hus imorgon så det är bara att komma förbi runt 18.00!

 

 

Mitt schema för terminen. Inte så farligt alltså! Egentligen skulle jag ha varit ledig på onsdagar,men eftersom att jag läser om ettans matte och rester av idrottskursen från ettan (Lugnet hade ju ettans kurs ÖVER ett år!?) så är jag tvungen att gå till skolan iallafall på onsdagar. Först blev jag sjättesur men i efterhand kom jag på att det inte alls var så farligt att sluta 10:30 haha:)
 
 

Monday Morning

God morgon godingar. Ytterligare en måndag och en ny vecka framför oss. Räknar ni också ner till sportlovet? hihi. Det är ju snart så det är något att se fram emot! Nej, nu kan jag inte sitta här. Har bråttom till bussen, TTYL♥

Stoke Jacket

Har börjat älska kappor med fina detaljer och jag hittade den här från nelly som verkligen är perfekt! Funderar på att unna mig den i slutet av månaden om den finns kvar då dvs. Fuskpälsen är avtagbar. Vad tycker ni. Snygg eller mindre snygg?

Twitter

 
Om ni har tröttnat på min seriösa sida som jag försöker visa här på bloggen så kan ni följa mig på twitter. @Malinsenlund heter jag där!

Sunday

Hallå! Blev som sagt en liten utgång igår. Var tydligen med i en musikvideo (den utspelade sig alltså på en hemmafest..) Lite annorlunda än vad man är van vid på fester lol. jaja. Söndag idag och jag har träningsvärk, körde lite core igår så det är väl inte så konstigt. Idag ska jag bara ta det lugnt och äta vad jag vill, förmodligen så slinker en pizza ner. Det är helt okej att unna sig!  
De enda bilder som jag hittade i mobilen...

I said I'd never let you go, and I never did.


Tröja,GT Jeans,Dr Denim Skor,Nly trend Klocka,Regal
Outfits kanske är något jag borde visa mer utav?♥ Tyvärr så vill inte ljuset bli det bästa nu när solen aldrig är framme, hoppas verkligen att det blir bättre till våren. Är ganska noga med att ha kvalité på bilderna!

Två Favoriter

 Två favroiter i min sminkväska. Har egentligen påbörjat en annan concealer från MUS. Tappade nämligen bort den och var lat och köpte en ny men nu har jag en fräsch till sen! Blushen är underbar för dig som kämpar för synliga kindben (jag älskar kindben, tyvärr föddes jag med bebiskinder som aldrig växer bort lol) färgen heter "nut" älskar den! 
 
 
 
 

God morgon

Trötta efter gårdagens bravader? Själv blev jag hemma men ikväll blir det förmodligen en utgång med Jenna och Emelie! Dricker latte och har mina funderingar om jag ska dra ner på gymmet eller göra lite övningar hemma. Har världens träningsvärk i armarna från igår. Men det är lika bra, så man känner att man har gjort någon nytta lol;-)

Three Things I Want To Own Today


Q/A Beauty

Q: Hej! jag vill fråga dig en sak? du brukar använda foundation? men ändå har du inte en enda finne på ditt ansikte hur? tips på bra rengörings produkter? :)
A: Hejsan! Det beror på. Just nu använder jag min BB cream eftersom att jag bara vill ha lite färg i ansiktet men annars så har jag även foundation för att få lite mer lyster, vet egentligen inte varför jag använder foundation. Har använt det så pass länge att det är en vana. Jag har aldrig haft problem med min hy (tackar min lyckliga stjärna för det) och det får jag nog tacka mina gener för. Finnar är verkligen inget som är aktuellt för mig och det känns skönt! Jag använder mig utav ACO's sminkborttagning och den fungerar utmärkt. Finns att köpa på apoteket!
Den bästa bilden jag hittade på min hy, dock sminkad. Men om ni tänker detta + fräknar haha.

New

Att ha lite sportigare kläder är en trend som även jag hänger på. Hittade den här tröjan på Gina  för några dagar sedan innan jag skulle träna. Kunde inte bestämma mig om den var snygg eller ful men 149 kr var den väl värd!

God morgon

Vilken bitter bild på mig, lol. Min webcamleve sitt egna liv och fungerar när den vill så därför blir det en gammal egopic

God morgon underbara bloggläsare! Igår började den riktiga vardagen för mig igen och nu tar jag helg. Låter ju härligt! Har tänkt på hur kul det är att så många kikar in här på bloggen för att vara lilla mig! Samt att både mamma och Sanna har hört en del tisslande och tasslande om "är det där Malin?" när jag har stått i min egna lilla värld på stan haha. Líte läskigt men underbart! U make my days, guys♥

Live While We're Young

Min första tatuering som jag gjorde i våras. Tycker om den väldigt mycket fast än jag aldrig tänker på den. Gjorde den på Fetto tattoo i Borlänge för cirkus 700. Den har en väldigt stor betydelse för mig. Vill så gärna göra en ny snart, kanske blir en till våren... Dock har jag två olika idéer så det är svårt att välja. Den ska ju trots allt sitta där resten av mitt liv. Vet att den ser sne ut men det är för att jag spänner/står konstigt med ryggen hehe

Make up+

För någon månad sedan så köpte jag nya sminkborstar. Har ju en ögonbrynspensel från Smashbox för ca 200 kr som är mer lyx än budget och jag stormtrivs med den. Men det är fruktansvärt tråkigt att lägga ut mycet pengar på något som smink och sminkborstar så jag öpte två budgetborstar från Gina. Har inte alls testat Ginas smin men dessa fungerar utmärkt! Rosa är dom också så det är ju inte fy skam. Så ett budget tips till er som behöver nya sminkborstar! Note to myself: Göra ren foundation borsten lol.

Latest At Insta

Där heter jag ausen

I Have Issues

Såg att Issue 1.3 har släppt delar av vår och sommarkollektionen. Fina grejer men längtar mer efter det som komma skall. Tex detta som fina Hanna har bloggat om. Vill åka utomlands och ha dom fina skorna med mig! Kollektionen hittar ni hos nelly HÄR

Gym/Tips

Tips på superbra övningar som ni hittar i mobilen! Under Kategorin "häsla & motion" finns alltså dessa appar. Det är olika övningar man kan göra (för att ladda hem alla så heter appen "Träningspass" Kan även rekommendera "Ab workout" och "Complete Gym Guide" Och det bästa av allt? Detta kan du även göra hemma så nu finns det inga ursäkter!

Godmorgon. Kickar igång dagen med lite gym. Kändes som att jag skulle dö efter 20 min på crosstrainern och ett riktigt hårt spinningpass på 45 min samt lite styrka (mage+rygg) men idag känns det grymt! Förutom att tipsa om bra appar så måste jag tipsa om världens bästa fitness blogg. Tycker ofta att folk som driver fitness bloggar är lite too much (med för mycket muskler osv) men denna tjej är helt underbar. HÄR hittar ni hennes blogg och HÄR hittar ni tre olika tränings scheman under Januari som jag fastnade för!

Videoblogg

 En ganska störd videoblogg som vi bjuder på!

Lazy Day


Skinnjacka-H&M Tröja-GT Jeans-Dr Denim Converse-Scorett Klocka-Regal

Lunch

Baby spenat, skinka, gurka, tomat och någon slags salami (för att få lite mer smak) + salt. Undvik gärna saltet om du kan. Visste ni att salt gör en sötsugen?) Och ett glas Berocca på det. Om ni inte vet vad det är så kan ni läsa om det HÄR

Good Morning Tuesday

God morgon mina fina! Är ni nyvakna som jag eller sitter ni i skolan? Jag är ledigtill Torsdag (ibland älskar jag verkligen falu fri hehe) och jag behöver verkligen varenda timme känner jag... Har spelat Sims (haha lol) näst intill hela natten och nu gick jag upp rätt tidigt för att vända tillbaka dygnet. Idag blir det två träningar och lite bloppis-säljande. Hoppas att ni får en fin dag! xx




 

Tänk Om

En bild på mitt gym. Gymmar som sagt på Grand hotel och det är lagomt mycket folk och lagomt stort (litet)!

Hallå! Följde med mamma på ett spinningpass i 70 min. Kändes grymt efteråt som vanligt, imorgon tänkte jag köra styrka. Lika bra att komma igång nu när det är nytt år! Något jag aldrig kommer att förstå är tjejer som försöker gå ner i vikt och vara så smal som möjligt (Givetvis är alla kroppsformer vackra, kille som tjej och man kan ju aldrig ändra på sin benstruktur) när det är tusen gånger snyggare med en kropp med muskler. Alltså, lagomt med muskler. (Ni kan kika HÄR på ett exempel när man har bantat ner sig och när man har byggt muskler.) Så dra till gymmet och bygg muskler för att bli fit.
Några fitinspo bilder från min tumblr som ni hittar HÄR

Påfyllning på bloppisen

Ni har väl inte glömt min bloppis som jag höll på med i sommras!? Jag har nu fyllt på med några godbitar från min garderob. HÄRhittar ni den!

Close up/New Year

En liten close up från nyår. Älskar skorna då det är riktigt bekväma (för att vara så pass höga.) Klänningen tappade lite paljetter under kvällen. Vi skrattade bort det och sa att jag fjällade med tanke på att den ser ut lite som en fisk. Haha. Och ni som undrade vad jag hade för nagellack på nyår kan läsa om det HÄR

Just In Case

Invisterade i ett väldigt bra skydd till telefonen. Har haft det i någon vecka nu men det kanske finns kvar. Isåfall hittar ni det på Glitter för 99 kr. Verkligen ett tips om ni är en slarvpelle (eller som jag brukar kalla det; Olycksdrabbad) och brukar tappa/spräcka iphonen då och då... 

Annars då? Har inte suttit vid datorn utan har haft fullt upp med filmtittande, sleepovers, solande, sushiätande (Jag lär mig) och match tittande. Kikade på Sannas match idag och dom tog hem segern. Även om jag kanske inte har alla bestick i lådan när det handlar om handboll så är det olidligt spännande när man väl är inne i matchen samt när det står jämt hela tiden. Men som sagt. Det blev vinst och vi firade med sushi (kan inte bestämma mig om det är gott...eller mindre gott!) TTYL xx

Three Things I Want To Own Today


Let's Bowl

 
Blev bowling ikväll med vänner. Gick bra till en början men förlorade sen mot grabbarna. Tjejerna i mitt lag hette Piff, Paff och Puff (det finns ingen som heter paff!?!) och givetvis fick jag äran att heta Nobody...Men blev ändå glad efter några strikes. Sedan bar det iväg till Petters vän där vi var ett tag. Nu är jag och Sanna hemma och käkar melon och dricker latte!

Sweatshirt Erbjudande

Hittade ett erbjudande (direktlänk HÄR) på H&M där man får en tröja för bara 49 kr. Tröjan finns även i ljusrosa, rosa och grön. Kunde givetvis inte låta bli att slå till. Beställde även en till mamma♥
 
lägesupdate: Gårdagen slutade bra. Åkte hem till Johannes med Mikaela & Jenna, vi spelade med andra ord och lite kortspel, lyssnade på musik och drack öl. Mysigt!

3 Januari 2013

En bild från igår
Hallå! Har ni vant er vid att skriva 2013 än? Känns konstigt men det gör det väl alltid med ett nytt år i början! Jag tog ett ledigt dygn (inläggen igår var tidsinställda) och begav mig många mil härifrån för att få spendera lite tid med någon som jag inte har kunnat träffat på ett bra tag, så det kändes skönt. Nu är jag hemma igen och har precis lagat lite mat. Vi hörs. xx

Today's inspiration


Eye Makeup/Nails

 
Är alltid för lat för att lägga ögonskugga när jag sminkar mig. Kör alltid bas och lägger foundation, puder, blush, ögonbrynspenna och mascara. (Använder inte ens mascara på underfransarna...) Men på nyår ska det ju vara mer av allt så det fick bli en sminkning med svart och silver (och givetvis massa glitter) även lösögonfransar åkte på då jag kunde koncentrera mig någorlunda bra. Jag överdriver inte när jag säger att jag har slagit ner speglar pga att jag inte får på lösögonfransar haha. Behöver verkligen jobba på mitt tålamod. 
 Någon ville se hur naglarna blev så slängde in en bild på dom också. Som sagt, dom blev inte så bra men med lite glitter på så går inget fel ;)
 
Psst, om någon undrar över mitt nyårslöfte så är det att spara pengar och tänka mer ekonomiskt. Dvs slut på (de flesta) onödiga småköp så att jag kan göra bra saker för pengarna. Nyårslöfte nr 2 är att hålla igång träningen och nyårslöfte nr 3 är att ta körkort!

BlowPro

Har börjat med dyrare hårprudokter efter att bara ha köpt något billigt på typ ICA. Förra gången köpte jag Lanza shampoo och blasam och dom funkade super! Var dock sugen på att testa BlowPro. Har hunnit använt produkterna några gånger och dessa är också fantastiska. Finns på Kicks!

New Years Eve

Hade en bra kväll med fest, skratt, fyrverkerier och bra sällskap! Kameran brukar aldrig vara något man prioriterar på nyår så ni får nöja er med dessa bilder!

Gott Nytt år!

(tidsinställt inlägg, givetvis)

Äntligen är det dags att säga Hejdå till år 2012. Jag är egentligen helt okej nöjd med detta år men hoppas givetvis på att 2013 blir ännu bättre! 2012 har jag bytt skola, tatuerat mig för första gången, festat, skrattat, funnit kärlek men även blivit singel igen, jag har lärt mig att dricka kaffe, jag har sårat och jag har blivit sårad, jag har börjat övningsköra och bloggen har växt ännu mer. I år blir jag myndig, börjar tredje året på gymnasiet, jag ska på Summerburst och jag ska åka utomlands. Välkommen 2013. Du är efterlängtad!  

RSS 2.0